Over ons

Welkom bij City Magazines – de uitgeverij achter Brussel Magazine, Gent Magazine, en Antwerpen Magazine.

Wij zijn een dynamisch team van stadsliefhebbers, cultuurjagers, en verhalenvertellers, gedreven door een passie voor het ontdekken en delen van de rijke tapestries die de steden Brussel, Gent, en Antwerpen kenmerken. Met een diepe waardering voor de unieke sfeer, geschiedenis, en cultuur van elke stad, streven wij ernaar om zowel bewoners als bezoekers te inspireren met onze inzichten en ontdekkingen.

Onze magazines zijn ontstaan uit de overtuiging dat elke stad haar eigen verhaal te vertellen heeft – een verhaal van innovatie, traditie, en gemeenschap. Van de levendige straatkunst van Brussel, de middeleeuwse charme van Gent, tot de diamantglans van Antwerpen; wij brengen u de essentie van elke stad.

Onze Missie
Onze missie is om een brug te slaan tussen de stad en haar inwoners en bezoekers. We willen niet alleen gidsen zijn die de weg wijzen, maar ook curatoren die de verborgen juweeltjes, de nieuwste trends, en de rijke diversiteit van elke stad belichten. Met elk artikel, interview, en fotoverhaal, nodigen we u uit om de steden te ervaren door onze ogen – ogen die steeds op zoek zijn naar het bijzondere in het alledaagse.

Onze Visie
We geloven in het verbinden van mensen met de plaatsen waar ze van houden, door verhalen die resoneren en ervaringen die blijven hangen. Onze visie is om de voornaamste bron te zijn voor iedereen die de diepte en breedte van Brussel, Gent, en Antwerpen wil verkennen. Door onze lezers te voorzien van authentieke, inspirerende en nuttige content, hopen we de liefde voor deze steden te verdiepen en een gemeenschap van stadsontdekkers te cultiveren.

Waarom Kiezen Voor Ons?
Bij City Magazines, combineren we lokale expertise met een wereldse blik om u content te bieden die zowel informatief als verrijkend is. Of u nu een lokale bewoner bent op zoek naar nieuwe ervaringen in uw stad, of een bezoeker die de stad door de ogen van een local wilt zien, onze magazines zijn uw sleutel tot een diepere verbinding met Brussel, Gent, en Antwerpen.

Ontdek met ons mee en laat u inspireren door de schoonheid, diversiteit, en dynamiek van deze drie prachtige Belgische steden. Welkom bij City Magazines, waar elke stad haar eigen verhaal vertelt, en elk verhaal u uitnodigt om deel te nemen aan het avontuur.